PROJECTS

Show More

HONORS OPERATIONS HQ

This project has been designed to float above the landscape allowing the site to flow through, connecting visually and practically to better utilize this large outdoor space. The building has been divided into 5,000sf neighborhoods, each to contain workgroups that will evolve and grow into these spatial volumes. Transparent glass and brick panels envelope white painted steel structure anchored with elements of cast in place concrete. The concrete elements begin in the landscape, and transition to the interior as plane that reinforces a solid strong experience and sense of connection to the site and place.

LOCATION: Berrien Springs, Michigan

ARCHITECT: Collective Office

YEAR: 2012

SIZE: 35,000 SF

 

© 2020 Louis Shell Structures, Inc.

708-352-0359   |   info@louisshell.com

  • LinkedIn
  • Facebook Black Round